SUP-yoga i flott båthavn på Tanumstrand

Tanumstrand har alt å by på for noen rolige dager på Västkusten.

Båthavna er godt tilrettelagt med mange plasser. Det er både Dockspot og plasser som ikke kan bookes opp. Stemningen i båthavna er god, da det arrangeres afterbeach hele sommeren. Det er ofte fullt på Afterbeachen, og da har barna mulighet til å bruke tid på noen av de mange aktivitetene hotellet har å by på. Blant annet, svømmehall med inne- og utebasseng, minigolf, parkour-anlegg, tennisbane, fotballbane, hoppeslott med mere.

For de voksne er det også en flott – om en ikke så stor – SPA, med muligheter for behandlinger og rolig tid. Det er 15-årsgrense på SPAet. Servicen i selve anlegget er medium, det mangler salt til fotbad, og man må være freidig for å få håndkle. Men hvis man tar seg tilrette, og ikke har dårlig tid nytes SPAet til fulle. Atmosfæren i anlegget er veldig avslappende.

Sjøen er frisk og fristende for et bad langs svabergene, og det er også en egen strand i forbindelse med anlegget. Nytt av året er SUP-yoga med Kaptein Bang. Se video:

 Pizza Udden som ligger midt i båthavna har god pizza til en rimelig pris, og de tilbyr også take-away slik at pizzaen kan nytes i båten med noe godt å drikke. Det er ganske lav kvalitet på det som serveres på brygga i forbindelse med afterbeachen, så gå for pizza, middag på hotellet, eller lag din egen treretter i medbrakt båt.

Båtlivet er herlig i Tanumstrand.

Kaptein Bang