Søndagstur til Borøya

Med Loffen kun 15 minutter hjemmefra er det lett å ta en liten båttur når anledningen byr seg.

En søndag ettermiddag for noen uker siden, tok jeg en liten tur til sundet mellom Borøya og Saraholmen – utenfor Sandvika – der jeg lå et par timer. I dette sundet ligger man ofte i le. Det er relativt grunt, ankeret sitter godt, og solforholdene er gode.

For store båter er sundet bedre egnet til å ligge på svai, enn å legge seg inn til land. For mindre båter er det godt egnet å legge seg mot nordspissen av Borøya. Her er det også en liten strand, og fint for små barn.

Sundet mellom Saraholmen og Borøya.

Saraholmen og Borøya
Mot sørvest

14 Replies to “Søndagstur til Borøya”

  1. I wanted to develop a comment to be able to appreciate you for these nice tips and hints you are placing here. My incredibly long internet investigation has now been rewarded with useful know-how to exchange with my neighbours. I ‘d repeat that many of us readers actually are very endowed to exist in a useful community with many perfect professionals with good things. I feel really privileged to have discovered your website page and look forward to many more exciting times reading here. Thanks a lot once again for all the details.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *