Søndagstur til Borøya

Med Loffen kun 15 minutter hjemmefra er det lett å ta en liten båttur når anledningen byr seg.

En søndag ettermiddag for noen uker siden, tok jeg en liten tur til sundet mellom Borøya og Saraholmen – utenfor Sandvika – der jeg lå et par timer. I dette sundet ligger man ofte i le. Det er relativt grunt, ankeret sitter godt, og solforholdene er gode.

For store båter er sundet bedre egnet til å ligge på svai, enn å legge seg inn til land. For mindre båter er det godt egnet å legge seg mot nordspissen av Borøya. Her er det også en liten strand, og fint for små barn.

Sundet mellom Saraholmen og Borøya.

Saraholmen og Borøya
Mot sørvest

One Reply to “Søndagstur til Borøya”

  1. Hei Kaptein 🙂

    Først, kjempefin blogg du har. Både med båt tips og med tur tips. Vi flyttet fra Molde for ca 7 år siden (jeg og kona) og er vant til båtlivet på vestlandet, og har hørt mye om skjærgårdene på østlandet, men har aldri opplevd den. Ble veldig overrasket over hvor fint det er her da jeg så videoene dine. Håper du lager flere av de med tips til plasser å oppsøke. Har nå subcribet youtub din med bjeller og det hele. Nydelig Princess du har. Hva var årsaken til at du gikk fra targa til cabin cruiser?

    Gleder meg til å følge med videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *