Pinsehølet – hopp fra klipper i Oslofjorden

Pinsehølet ligger mellom Vollen og Sætre kort vei fra både Oslo og Drøbak. Dette er en liten kanal mellom Gråøya og Klauholmen, og som også blir kalt Lykken.  I denne uthavnen er det perfekt å ligge longside for å nyte båtlivet for større båter, og mindre båter ligger fint inn mot svabergene i sør.

Kaptein Bang underveis til Pinsehølet

Pinsehølet er en ‘skjult hemmelighet’ for forbipasserende, men mange kommer gjentatte ganger tilbake med båten når stedet først er oppdaget.

Uthavnen er populær ved godvær, og man ligger i le for de fleste vinder. Ungdom fra nærområdet bruker det mye til bading og rekreasjon, og har man tenåringer i båten kan dette være et sted som er vel verdt et besøk.

Kaptein Bang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *